Sinopsi
Fotos
Videos
Crítiques


SINOPSI


La Carlota és una princesa tan rosa com totes les princeses...Té un vestit rosa, una habitació rosa i una "feliç" i envejable vida de color rosa però, no obstant, Carlota s'avorreix moltíssim perquè a ellatot això d'anar besant gripaus a la recerca d'un príncep blau no l’interessa gens ni mica. A ella, el que li agradaria, seria caçar dracs, muntar amb globus o nedar a lloms d'un dofí. La protagonista d'aquesta història farà trontollar a tot un regne pel sol fet de voler ser la persona que vol ser i no la que els altres volen que sigui. Segons la Carlota, la solució és molt fàcil, la gent ha d'entendre que hi ha nenes que enlloc de voler ser princeses roses, prefereixen qualsevol dels mil·lions de colors que hi ha al mon.

DURADA

Una hora i molt poquet més. Ha de ser un espectacle que passi d’una volada tan per la seva durada com per l’intens ritme facilitat per una dramatúrgia plena de personatges.

EDAT RECOMANADA

Nens i nenes de 3 a 10 anys. Espectacle familiar.

VALORS QUE TREBALLA l’ESPECTACLE

Fomentar una educació no sexista i convidar als més petits a reflexionar i fer-se preguntes al mateix temps que ho fa Carlota, la nostra princesa inconformista, és el nucli al voltant del qual gira aquest projecte.