tricicle logo

castellano
català
english

Accés
Usuaris
Enregistrats

donde estoy? on estic?  »  produccions  »  

SIT


Galeria SITGaleria SIT

Rate this Article Clic aqui si
t'agrada això

1.035 Estrelles
Valoracion
Clic aqui per
deixar un comentariLa cadira és i ha estat un objecte indispensable en el recorregut vital de l’ésser humà. Des del seu descobriment, suposem que en una època prehistòrica plena de fenòmens naturals i animals avui en extinció, ha acompanyat l’home en la majoria de les activitats que fa.

Espectadora de privilegi en tractats de pau equitatius, àpats suculents, xerrades agradables, espectacles divertidíssims, dures sentències, llargues esperes i amors apassionats.

Tricicle també ha tingut la cadira com a coprotagonista en moltíssimes situacions, gags i esquetxos dels seus espectacles anteriors com Slastic, Exit o Entretres.

Avui la triem com a punt de partida, protagonista principal i idea-eix del nostre nou espectacle.

SIT o els increïbles homes cadira és una ficció sobre la història de la cadira, dels seus usos i de les situacions quotidianes en què és present, des que es va inventar fins als nostres dies, explicada per uns personatges inventats anomenats els Chairwood, que a la vegada pertanyen a la saga dels primers homínids que van fer servir la cadira no solament per seure i descansar sinó també per a les seves primeres relacions socials com per exemple el teatre.

També vol ser un treball teatral on l''estètica i la funcionalitat de la cadira la converteixen en un actor més. Tricicle crea un espectacle en el qual l''humor és tractat des del joc escenogràfic i estètic, i s''incorpora al seu habitual treball teatral de situacions quotidianes, on el públic es veu reflectit una vegada i una altra.

0 ComentarisGALERIA DE FOTOS
Galeria SIT Galeria SIT Galeria SIT
Galeria SIT Galeria SIT

     COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA


     ENVIAR A UN AMIC/GA
Enviar a un amic/ga<br> Per enviar aquesta pàgina a altres persones omple les següents caixes. Aquestes dades NO queden enregistrades al nostre sistema.
El teu email

L'email de l'amic/ga
  

   VOLS DEIXAR UN COMENTARI?
Si estàs enregistrat amb tricicle.com, escriu el teu email i contrasenya per deixar un comentari. Si no estàs enregistrat, enregistra't ara!

Aqui el teu email
i aqui la contrasenya

» Has oblidat la contrasenya?
Tricicle Business
Tricicle Companyia Teatral S.L.
Passeig de Gràcia, 20 1r 2a
08007 Barcelona
Tel. + (34) 93 317 4747
Fax. + (34) 93 318 0806
Email tricicle@tricicle.com