tricicle logo

castellano
català
english

Accés
Usuaris
Enregistrats

donde estoy? on estic?  »  produccions  »  

EXIT


Galeria EXIT


Rate this Article Clic aqui si
t'agrada això

505 Estrelles
Valoracion
Clic aqui per
deixar un comentari


1 Comentaris

Exit és el nostre primer espectacle monotemàtic. L''acció es desenvolupa en el hall d''un aeroport i a l''interior d''un avió; els dos únics ambients pels quals es mouen incessantment més de trenta personatges (pilots, turistes, hostesses, executius, pensionistes...), interpretats només per tres actors. La temàtica cosmopolita i fàcilment identificable ha estat una targeta de presentació immillorable a Anglaterra, Alemanya, Grècia, França, el Japó, Finlàndia, Holanda, Itàlia i els EUA. TRICICLE - edició 1984 Superant les previsions més escèptiques, vam crear un espectacle sobre el comportament humà en un aeroport i vam arrancar el vol cap a aquesta selectiva galàxia teatral reservada exclusivament al teatre gestual. Ja no fem mim-clown sinó "teatre de gests" Slastic es va estrenar el 13 de març a la Sala Villarroel de Barcelona1 Comentaris

Anònim   17 May. 2012 · 18:21:13   #1  
Me pueden decir como se llama el espectaculo que hacen con aviones de papel?? Porfavor!!
     COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA


     ENVIAR A UN AMIC/GA
Enviar a un amic/ga<br> Per enviar aquesta pàgina a altres persones omple les següents caixes. Aquestes dades NO queden enregistrades al nostre sistema.
El teu email

L'email de l'amic/ga
  

   VOLS DEIXAR UN COMENTARI?
Si estàs enregistrat amb tricicle.com, escriu el teu email i contrasenya per deixar un comentari. Si no estàs enregistrat, enregistra't ara!

Aqui el teu email
i aqui la contrasenya

» Has oblidat la contrasenya?
Tricicle Business
Tricicle Companyia Teatral S.L.
Passeig de Gràcia, 20 1r 2a
08007 Barcelona
Tel. + (34) 93 317 4747
Fax. + (34) 93 318 0806
Email tricicle@tricicle.com