tricicle logo

castellano
català
english

Accés
Usuaris
Enregistrats

donde estoy? on estic?  »  produccions  »  

LA GENERALA


Galeria LA GENERALA


Galeria LA GENERALA

Rate this Article Clic aqui si
t'agrada això

1.205 Estrelles
Valoracion
Clic aqui per
deixar un comentariLa Generala La Generala és una comèdia d'embolics amb uns personatges ben definits i uns diàlegs dinàmics que, de vegades, semblen trets d'una bona comèdia de situació. Té, a més a més, i això és un valor afegit, el moment d'amor entranyable que toca la fibra sensible del públic sense ser apegalós. No ens oblidem de les cançons: sense ser una de les sarsueles conegudes principalment per la seva partitura, té números molt contagiosos i el conjunt és elegant i fresc. En definitiva, el material perfecte com a punt de partida per crear un bon espectacle. Una de les nostres mares ens deia: “hauríeu de muntar La Generala, és alegre i divertidíssima…” i afegia “la gent sortia cantant i taral•lejant les seves cançons...” La Generala, estrenada al Gran Teatro de Madrid el 14 de juny de 1912, amb música d'Amadeu Vives i llibret de Perrín i Palacios, és una sarsuela on podeu trobar cert paraI•Ielisme amb les monarquies actuals, ocupades i preocupades per trobar el consort ideal per als seus prínceps solters. Té una estructura de vodevil que ens permetrà accentuar el to còmic que ja té.0 ComentarisGALERIA DE FOTOS
Galeria LA GENERALA Galeria LA GENERALA Galeria LA GENERALA
Galeria LA GENERALA Galeria LA GENERALA

     COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA


     ENVIAR A UN AMIC/GA
Enviar a un amic/ga<br> Per enviar aquesta pàgina a altres persones omple les següents caixes. Aquestes dades NO queden enregistrades al nostre sistema.
El teu email

L'email de l'amic/ga
  

   VOLS DEIXAR UN COMENTARI?
Si estàs enregistrat amb tricicle.com, escriu el teu email i contrasenya per deixar un comentari. Si no estàs enregistrat, enregistra't ara!

Aqui el teu email
i aqui la contrasenya

» Has oblidat la contrasenya?
Tricicle Business
Tricicle Companyia Teatral S.L.
Passeig de Gràcia, 20 1r 2a
08007 Barcelona
Tel. + (34) 93 317 4747
Fax. + (34) 93 318 0806
Email tricicle@tricicle.com