tricicle logo

castellano
català
english

Accés
Usuaris
Enregistrats

donde estoy? on estic?  »  espectacles de Clownic  »  

EXIT


Galeria EXIT


Rate this Article Clic aqui si
t'agrada això

803 Estrelles
Valoracion
Clic aqui per
deixar un comentariEXIT és el segon espectacle creat per TRICICLE, on definim la nostra línia futura de treball, és a dir, el gust de portar a escena situacions i personatges que formen part de la vida real, producte de l’observació quotidiana, tamisats per la nostra visió còmica de la vida.
 
EXIT va arribar després d’haver patit un estiu molt intens, ple de ponts aeris, plens d’anècdotes, totes relacionades amb l’aviació comercial, que ens va inspirar per construir un espectacle, on per primer cop jugàvem amb una sola unitat temàtica.

Avui, al cap de quinze anys de la seva creació, remuntem EXIT i ens sorprenem que continuï essent un espectacle divertidament actual, on els personatges i les situacions que vam plantejar aleshores continuen passant en qualsevol aeroport o vol. La incorporació d’elements que han aparegut amb força a la societat, com els mòbils o els ordinadors portàtils, sumada a uns actors joves i eficaços, com ho han demostrat a SLASTIC, dóna un resultat molt positiu i terriblement viu.

0 Comentaris     COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA

   VOLS DEIXAR UN COMENTARI?
Si estàs enregistrat amb tricicle.com, escriu el teu email i contrasenya per deixar un comentari. Si no estàs enregistrat, enregistra't ara!

Aqui el teu email
i aqui la contrasenya

» Has oblidat la contrasenya?
Tricicle Business
Tricicle Companyia Teatral S.L.
Passeig de Gràcia, 20 1r 2a
08007 Barcelona
Tel. + (34) 93 317 4747
Fax. + (34) 93 318 0806
Email tricicle@tricicle.com