tricicle logo

castellano
català
english

Acceso
Usuarios
Registrados

donde estoy? ¿dónde estoy?  »  canal Carles  »  

ARTÍCULOS 'EL MUNDO'


Carles Sans - Articulos 'El Mundo'

Bio Carles Sans
Bailes del Mundo
Hotel Room


Carles Sans - Articulos 'El Mundo'


Rate this Article Click aquí si te
gusta esto

66 Estrellas
Valoracion
Click aquí para
dejar un comentario
El mateix univers, les mateixes preguntes   30 Jul. 2018

En alguna ocasió tots hem admirat hipnotitzats el firmament, i ens hem sentit éssers ínfims immersosen un misteri colossal; al veure titil·lar les estrelles ens hem preguntat aquells tòpics de qui som, d’on venim i on anem. D’adolescent solia passar alguns dies d’estiu a la masia d’un bon amic on vaig viure per primera vegada la meravellosa experiencia d’ajeure’m per mirar el firmament nocturn mentre divagava sobre ell. Entre amics, cigarrets i cerveses, conjecturàvem si la llum d’alguna de les estrelles que brillaven ja estaría apagada. Calculàvem en anysllum, temps i distàncies impossibles. Sota la immensa volta celeste fabulàvem sobre el sentit de la vida, sobre transcendències inspirades en aquell univers imponent.

Aquella fascinació d´adolescent la compartia amb un primer amor a qui li xiuxiuejava alguna forma romàntica apresa d´algun cançoner per a guitarra. Era una tendra conjunció sideral i terrenal. Després del primer petó, un s´oblidava definitivament de les constel·lacions per perdre´s en un univers propi, més íntim, únicament compartit amb les estrelles. Instants de joventut que he recordat amb nostàlgia quan fa uns dies tornava a mirar fascinat l´espectacle d´una lluna de sang.

Estava estirat, aquesta vegada al costat del mar, veient un espectacle insuperable acompanyat d´amics que intentaven entendre per què la Lluna era vermella, i discutien si la Terra s´interposava entre el Sol i la Lluna o era al revés. Hi havia cerveses, com en aquells dies de joventut, i hi havia amics, però ja no hi havia cigarrets ni noies per seduir. Ara hi havia amor, sí; un amor diferent, tot i que les estrelles siguin les mateixes que contemplava en els meus dies remots d´adolescència. Em vaig adonar que les preguntes sobre aquell immens espectacle d´aquella nit màgica eren les mateixes, les incògnites seguien igual, i es feien amb una ingenuïtat semblant a la d´aquella llunyana adolescència.0 ComentariosCORTOMETRAJES

Polvo Eres 1997

David 1995

Quien mal anda mal acaba 1993

A la Mañana Siguiente

La Casa del Terror     QUÉ ESTOY HACIENDO AHORA?
FlashNifties Flash Slideshow

Oops!

It looks like you don't have flash player 6 installed. Click here to go to Macromedia download page.


Usa las flechas para navegar y pulsa en la imagen para acceder a la página correspondiente.

     COMPARTE ESTA PÁGINA

   ¿QUIERES DEJAR UN COMENTARIO?
Si estás registrado con tricicle.com, escribe tu email y contraseña para dejar un comentario. Si no estás registrado, ¡regístrate ahora!

Escribe aqui tu email
y aqui tu clave

» ¿Has olvidado tu contraseña?

Tricicle Business
Tricicle Companyia Teatral S.L.
Passeig de Gràcia, 20 1r 2a
08007 Barcelona
Tel. + (34) 93 317 4747
Fax. + (34) 93 318 0806
Email tricicle@tricicle.com