Vaig néixer a l’estiu de 1955 a casa meva. Només néixer em van donar un flagell en cada natja perquè veiés que anava la cosa i em van endollar a menjar gofio canari durant molt temps, el que em va donar un aspecte de grassonet sobrealimentat que és el riure dels que veuen les meves fotos de llavors. Als 10 anys era un trasto que feia riure als meus companys de classe sense que els professors se n’adonessin.

En l’adolescència vaig anar intern en un col·legi “modèlic” de cures, els quals em van picar la cara si no em portava bé. Després em vaig matricular en una escola pija de Barcelona on vaig compartir classe amb noies. El suspenia gairebé tot. En un rampell de coherència, vaig voler ser periodista i em vaig matricular a la Facultat de Dret.

Després d’una joiosa mili a Almeria, vaig descobrir que ser actor era el que més podia agradar en aquesta vida. Em vaig fer amic de Joan Gràcia i de Paco Mir i vam decidir ser El Tricicle. Em vaig matricular a l’Institut de Teatre de Barcelona. Mentre he gaudit de l’èxit dels nostres espectacles m’he pogut formar com a director de curts molt premiats, articles en diversos periòdics bastant llegits, un llibre a quatre mans i un espectacle en solitari que comença a girar ara.

Si tot segueix així, no deuria queixar-me en absolut si d’aquí a molt de temps la pam.

¿Què estic fent ara?

Carles Sans ¡Per Fi Sol!

Ara que Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de 40 anys en silenci, aprofita a ¡PER FI SOL! parlar de divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant tot aquest temps. Confessions tan sorprenents com que abans de convèncer els seus socis de formar una companyia es va interessar primer en les seves núvies, o com va aconseguir superar la seva última colonoscòpia mentre la doctora li parlava de Tricicle. Ens explica també de la primeravegada que els seus pares el van veure actuar amb Joan i Paco en un cafè teatre de Barcelona, o de quan els van llepar l’orella quan van estar actuant al Japó i també del memorable ridícul que va fer en un Jumbo quan tenia pànic a volar…

Més Info i Venda d’Entrades

Bio

A més de tot el que ha fet amb TRICICLE, també ha intervingut en les següents produccions:

A banda de les reoconegudíssimes obres del Tricicle (Manicomic, Exit, Slastic, Terrrific, Tricicle 20, Sit i Garrick) Carles Sans també ha treballat en les següents produccions:

1993. Direcció d’ El barber de Sevilla de Rossini. Òpera adaptada per nens.

2001. Direcció i adaptació teatral de l´obra Familia de Fernando León de Aranoa.

2008. Direcció de Spamalot el Musical dels Monty Pythons.

2009. Direcció de Garrick per Clownic.

2011. Codirecció Forever Young per la estrena a Madrid

1993. Guió i direcció de l’curtmetratge Qui mal va malament acaba. Premis: Premi a l’Millor Curtmetratge al Festival de Mont-real; Finalista Premis Goya 1993; Alfàs del Pi; Huelva; Montpeller i Jacobeo.

1995. Codirigeix amb Tricicle: PALACE

1995. Guió i direcció de l’curtmetratge David. Premis: Millor Fotografia Festival Ibèric de Cinema; Finalista Premis Goya 1997.

1997. Guió i direcció de l’curtmetratge Pols Eres.

1997. Actuació en la pel·lícula L’amor perjudica seriosament la salut. Manuel Gómez Pereira

2002. Col·laboració en Vivancos el Brut III.

2004. Col·laboració en la pel·lícula El sorprenent món de Borja Mary Pocholo, dirigida per Santiago Segura.

2016. Coprodueix el llargmetratgedocumental Bigas x Bigas que s’estrena a Festival de Cinema de Sant Sebastià.

1987. Dirigeix i interpreta Tres Estrelles a TV3

1992. Gags per TV3 sobre Festes Populars

1994. Dirigeix i interpretaChooof!

De l’any 2000 a l’any 2003 Co realitza la serie Dinamita

2005. Co-realitza i interpreta per Tele 5 Teletips

2005. Co-realitza i interpreta Trilita per TV3

2010. Co-realitza i interpreta Més Dinamita

1991. Grava un anunci publicitari de televisió per Prunes Borges.

1999. Realització d’un anunci publicitari per a la marca Daewoo.

1999. Realització d’un anunci publicitari per a la marca de raspalls Jordan.

2003. Realització d’un anunci publicitari per a la marca JB.

2009. Direcció “Making Of” de GARRICK

2010. Publica a l’Editorial Seix Barral CITA A DOS un llibre escrit a dues mans amb la periodista Anna Llauradó.

2015. Publica amb Ediciones B “Tricicle de l’A a la Z” escrit juntament amb Tricicle.

Clics