Per fi sol!

Ara que Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de 40 anys en silenci, aprofita a ¡PER FI SOL! parlar de divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant tot aquest temps. Confessions tan sorprenents com que abans de convèncer els seus socis de formar una companyia es va interessar primer en les seves núvies, o com va aconseguir superar la seva última colonoscòpia mentre la doctora li parlava de Tricicle. Ens explica també de la primera vegada que els seus pares el van veure actuar amb Joan i Paco en un cafè teatre de Barcelona, ​​o de quan els van llepar l’orella quan van estar actuant al Japó i també del memorable ridícul que va fer en un Jumbo quan tenia pànic a volar ….

Aquest és l’espectacle que tots els seguidors de Tricicle voldran veure perquè es compta els secrets d’una companyia molt estimada que ha fet rècord de públic allà on ha anat. PER FI SOL! Apareix en el moment més oportú com si d’un “making off” de la vida de Tricicle es tractés. És un espectacle basat en fets reals que farà riure a aquells que voldran saber més de Tricicle, una companyia, que segons s’ha dit, forma part de la memòria emocional del nostre país.

A PER FI SOL! no és únicament el que es diu, sinó com s’explica, ja que es combina la paraula i el gest de Carles Sans, que dibuixa una galeria de personatges creant una entranyable empatia entre actor i espectadors. La seva expressivitat gestual i les seves històries fan gaudir al públic, perquè descobreixen vivències molt divertides que encara ningú coneix.

L’ Auditori de Cornellà
Domingo, 28 de febrero de 2021, 19.00 h

Venta de Entradas

Galería