SPORT

El diari Sport i el Tricicle s’uneixen per organitzar conjuntament el seu 25è aniversari. El 3 de novembre, al Palau St. Jordi, presentaran 25+25 una adaptació inèdita d’Slastic que acollirà coneguts actors i esportistes. 25+25 és el nom d’un espectacle inèdit, creat per aquesta única actuació.

El Tricicle i el diari Sport celebren enguany el seu 25è aniversari, raó per la qual han decidit unir forces i celebrar-ho amb 25+25, una adaptació d’Slastic que inclourà nous gags, actuacions musicals i convidats del món de l’esport i de l’espectacle. VIPs del motor, futbol, tennis, natació i d’altres disciplines, com Àlex Corretja, Ronaldinho, Sergi Bruguera, Gemma Mengual, Gerbasi Deferr, Txema Olazábal… col•laboraran a l’escenari amb coneguts personatges com Pepe Rubianes, Santiago Segura, Emilio Aragon, Manuel Fuentes i com no Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans.

La gran festa del diari Sport i del Tricicle tindrà lloc al Palau Sant Jordi, el 3 de novembre a las 21:00 hores. L’espectacle 25+25 compte amb el patrocini de Telefònica i amb la col•laboració de TV3 i USP Hospitales.

Galeria