BITS

Un BIT és la unitat mínima d’informació. UN GAG és la unitat mínima d’humor. Per tant, un espectacle d’humor és ple de BITS que transmeten GAGS a la velocitat de la llum.

L’humor s’alimenta del PENSAMENT LATERAL, que és com tirar del fil d’una idea que, per associacions, mai sabem on ens portarà. Els BITS que haBITen en un portal electrònic també ens portaran a cop de clic a mons als quals mai pensàvem que aniríem a parar. L’humor i els clics són imprevisibles i si hi ha algú capaç de seguir el seu lliure albir són els BITS, uns éssers intangibles capaços de canviar d’aspecte en mil•lisegons amb l’únic fi que l’espectacle no perdi el fil de la lògica més absurda.

Tota aquesta explicació científica, avalada per diferents universitats prestigiosíssimes de molts llocs diferents, ve a dir que en el nostre pròxim espectacle, -BITS!- amb el pretext que vivim en un escenari digital que ens permet a cop de clic canviar d’esquetx, de personatge i de decorat quan ho creiem més oportú, farem el que ens vingui de gust, això sí, sempre pel bé de l’espectacle i sempre buscant la major taxa de DGM (Densitat de Gags per Minut) possible.

BITS, un espectacle digital en clau de gags trinari.

Galeria