SIT

La cadira és i ha estat un objecte indispensable en el recorregut vital de l’ésser humà. Des del seu descobriment, suposem que en una època prehistòrica plena de fenòmens naturals i animals avui en extinció, ha acompanyat l’home en la majoria de les activitats que fa.

Espectadora de privilegi en tractats de pau equitatius, àpats suculents, xerrades agradables, espectacles divertidíssims, dures sentències, llargues esperes i amors apassionats.

Tricicle també ha tingut la cadira com a coprotagonista en moltíssimes situacions, gags i esquetxos dels seus espectacles anteriors com Slastic, Exit o Entretres.

Avui la triem com a punt de partida, protagonista principal i idea-eix del nostre nou espectacle.

SIT o els increïbles homes cadira és una ficció sobre la història de la cadira, dels seus usos i de les situacions quotidianes en què és present, des que es va inventar fins als nostres dies, explicada per uns personatges inventats anomenats els Chairwood, que a la vegada pertanyen a la saga dels primers homínids que van fer servir la cadira no solament per seure i descansar sinó també per a les seves primeres relacions socials com per exemple el teatre.

També vol ser un treball teatral on l”estètica i la funcionalitat de la cadira la converteixen en un actor més. Tricicle crea un espectacle en el qual l”humor és tractat des del joc escenogràfic i estètic, i s”incorpora al seu habitual treball teatral de situacions quotidianes, on el públic es veu reflectit una vegada i una altra.

Galeria